Hesabım
    "Boy Kills World" Fragman: Bill Skårsgard Vahşi Aksiyon Filminde İntikam Arıyor!

    Sam Raimi'nin yapımcılığını üstlendiği film, Alman yönetmen Moritz Mohr tarafından yönetildi.

    Lionsgate ve Roadside Attractions, başrollerinde Bill Skarsgard, Famke Janssen, Jessica Rothe, Andrew Koji ve Michelle Dockery'nin yer aldığı vahşi aksiyon filmi "Boy Kills World"ün fragmanını yayınladı.

    Alman film yapımcısı Moritz Mohr tarafından yönetilen filmin yapımcılığını Sam Raimi ve Roy Lee üstleniyor. Film, geçen yıl Toronto'da yapılan galasından sonra büyük bir ilgi gördü ve sağlam eleştiriler aldı.

    Yayan Ruhian, Isaiah Mustafa, Sharlto Copley ve Brett Gelman'ın da rol aldığı filmde Skarsgard, en sevdiği çocukluk video oyunundan seçtiği iç sesiyle hareket eden, canlı bir hayal gücüne sahip, sağır-dilsiz "Çocuk" (Boy) karakterini canlandırıyor.

    Çocuk, yozlaşmış bir kıyamet sonrası hanedanın dengesiz reisi Hilda Van Der Koy (Janssen) tarafından ailesinin öldürülmesinin intikamını almaya ant içer. Onlardan kaçmak için ormana kaçar ve ölümcül bir canavara dönüşmek için gizemli bir şaman tarafından eğitilir.

    Muhaliflerin yıllık itlafının arifesinde kanlı katliam başlar. Giderek vahşileşen aksiyon sahneleri, direniş savaşçıları ve tuhaf bir hayalet kardeş karışımını da içeren film, şiddet sahneleri nedeniyle R derecesi (18+) aldı.

    "Boy Kills World" ABD'de 26 Nisan'da gösterime girecek ancak ülkemizdeki vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top