Hesabım
    Tom Cruise, Inarritu'nun Yeni Filminde Başrolde!

    Alejandro Gonzalez Inarritu, ayrıntıları gizli tutulan yeni İngilizce filminde Tom Cruise ile çalışacak.

    .

    Tom Cruise, Oscar ödüllü “The Revenant” ve “Birdman” yönetmeni Alejandro Gonzalez Inarritu'nun bir sonraki İngilizce filminde başrol oynayacak.

    Warner Bros. Pictures ve Legendary Entertainment'ın şu anda adı belli olmayan, Inarritu'nun yöneteceği, yapımcılığını üstleneceği ve ortak yazacağı proje için görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor.

    Cruise'un Warner Bros. Pictures ile geçen ay duyurduğu stratejik ortaklığının bir parçası olarak ilk filmi olacak olan projede "Birdman"ın ortak yazarları Sabina Berman, Alexander Dinelaris ve Nicolas Giacobone da yer alıyor.

    Projenin, Inarritu'nun orijinal hikayesine dayandığı söyleniyor ancak değil hikaye, filmin türüne dair bile en ufak bir ipucu olmadan sıkı bir gizlilik altında tamamlandı. Cruise'un yönetmenin seçilmiş birkaç oyuncuyla yaptığı ilk görüşmelerden biri olduğu söyleniyor.

    Cruise'un Inarritu ile görüşmesi biter bitmez projeye dahil olduğu bildirildi. Bu haber, geçtiğimiz günlerde Cruise'un daha fazla ödüllü filmde rol almaya istekli olduğunu belirten bir raporun ardından geldi; bu aktörün 1999'daki “Magnolia”dan bu yana pek eğilmediği bir alanı işaret ediyor.

    Proje, Inarritu'nun 2015 yılında dünya çapında 500 milyon dolardan fazla gişe hasılatı yapan "The Revenant"tan bu yana ilk büyük stüdyo filmi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top