Hesabım
    "Superman: Legacy" Ekibinden İlk Toplu Fotoğraf!

    James Gunn, okuma provası için buluşan ekibin bir aradaki ilk fotoğrafını paylaştı.

    .

    Yakında çekimleri başlayacak olan "Superman: Legacy" filminin oyuncu kadrosu, ilk senaryo okuması için bir araya geldi, yönetmen James Gunn fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

    Fotoğrafta; DC Evreni'nin yeni Superman'i David Corenswet'in yanında, Lex Luthor rolü için saçlarını kazıtan Nicholas Hoult dikkat çekiyor. Gunn ve yapımcı Peter Safran'ın da yer aldığı fotoğrafta ayrıca; Rachel Brosnahan (Lois Lane), Sara Sampaio (Eve Teschmacher), Edi Gathegi (Mister Terrific), Terence Rosemore (Otis), Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Anthony Carrigan (Metamorpho), Isabela Merced (Hawkgirl), Nathan Fillion (Guy Gardner), Maria Gabriela de Faría (The Engineer) yer alıyor.

    .

    Filmin kadrosunda yer alan ancak fotoğrafta olmayan dikkate değer isimlerden biri, DC Evreni'nin yeni Supergirl'ü olarak seçilen "House of the Dragon" yıldızı Milly Alcock. Genç oyuncunun kendi solo filmi "Supergirl: Woman of Tomorrow"da rol almadan önce "Superman: Legacy"de ve muhtemelen bazı başka DC filmlerinde rol alacak.

    Yeni DC Evreni'ni resmen başlatacak olan film, nezaketi eski moda olarak gören bir dünyada, Kriptonlu mirasını nezaketi rehber alan yetiştirilme tarzıyla uzlaştırmaya çalışan Superman'i konu alacak. Çekimler Mart ayında başlayacak, filmin 2025 yazında vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top