Hesabım
    "Horizon: An American Saga" Fragman: Kevin Costner'dan Dört Filmlik Western Destanı!

    Kevin Costner imzalı "Horizon: An American Saga"dan ilk teaser fragman yayınlandı.

    Warner Bros. Pictures, Kevin Costner'ın çok bölümlü Western destanı "Horizon: An American Saga"nın ilk fragmanını yayınladı.

    Projeyi 1988'den beri planlayan Costner, filmlerin yönetmenliğini, yapımcılığını ve başrolünü üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tatanka Means ve Jamie Campbell Bower yer alıyor.

    "Horizon: An American Saga - Chapter One"ın hikayesi, Eski Batı'nın cazibesinin birçok kişinin kanı, teri ve gözyaşlarıyla nasıl kazanıldığını ve kaybedildiğini araştırıyor.

    İç Savaş'ın 1861'den 1865'e kadar geçen dört yılını kapsayan film, kendisiyle savaş halindeki bir ülkede duygusal bir yolculuğa çıkıyor; bu yolculuk ailelerin, arkadaşların ve düşmanların gözünden deneyimleniyor ve hepsi de gerçek anlamda Amerika Birleşik Devletleri olmanın ne anlama geldiğini keşfetmeye çalışıyor.

    "Horizon: An American Saga"nın ilk bölümü için belirlenen vizyon tarihi 28 Haziran, ancak filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil. Yapım aşamasında olan ikinci bölümün yanı sıra, iki devam filmi daha gelecek ve "Horizon" toplamda dört filmlik bir seri olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top