Hesabım
    Canlı Aksiyon "Naruto" Filmi, Marvel Yönetmenine Emanet!

    "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi" filminin yönetmeni Destin Daniel Cretton filmi yazacak ve yönetecek.

    .

    Tüm zamanların en popüler mangalarından biri olan Naruto beyaz perdeye uyarlanıyor. Marvel filmi "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi"nin ortak yazarı ve yönetmeni olan Destin Daniel Cretton, Lionsgate'te canlı aksiyon "Naruto" uyarlamasını yazmak ve yönetmek üzere görevlendirildi.

    Cretton ayrıca şirketi Hisako aracılığıyla Jeyun Munford'la birlikte yapımcılık yapacak. İkili, stüdyonun yakında çıkacak video oyunu uyarlaması "Borderlands"in arkasında yer alan Arad Productions'tan Avi Arad, Ari Arad ve Emmy Yu ile Jeremy Latcham'a (Dungeons & Dragons) katılıyor.

    Masashi Kishimoto tarafından yaratılan Naruto, büyüyünce ninja köyünün lideri olmak isteyen ama aynı zamanda dokuz kuyruklu bir tilki iblisin ruhuna da sahip olan Naruto Uzumaki adlı genç ve coşkulu bir ninjaya odaklanan bir büyüme hikayesiydi.

    Hikaye, 1999'dan 2014'e kadar Japonya'nın popüler Haftalık Shonen Jump'ında yayınlandı ve karakterin reşit olmasını, arkadaşlıklarını ve birçok süper güçlü ninja savaşını takip etti.

    O dönemde, 60'tan fazla ülke ve bölgede toplanan 250 milyonun üzerinde kopyanın satılmasıyla dünyanın en popüler fikri mülkiyetlerinden biri haline geldi. Ayrıca Cartoon Network, Disney XD, Adult Swim ve diğer ağlarda yıllarca yayınlanan çeşitli animasyon dizilerini de başlattı. Video oyunu biçimine uyarlandı ve ticari bir ezici güç olmaya devam ediyor. Naruto aslında 25 yıldır dünya çapında sıkı hayranlar yetiştiriyor.

    Uyarlama 2015'in sonlarından bu yana Lionsgate ile birlikte geliştiriliyor ve Cretton'ın projeye dahil olması, filmin beyaz perdeye taşınmasında önemli bir ilerlemeye işaret ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top