Hesabım
    Monte Cristo Kontu'nun Yeni Film Uyarlamasından İlk Fragman

    Alexander Dumas'ın ünlü romanı bir kez daha sinemaya uyarlandı.

    Pathe, yakın zamanda son derece başarılı olan "Üç Silahşörler: D'Artagnan" (Les Trois Mousquetaires: D'Artagnan) ve "Üç Silahşörler: Milady" filmlerinin ardından yeni bir Alexandre Dumas uyarlaması çıkarmaya hazırlanıyor.

    Ünlü "Monte Cristo Kontu" romanından uyarlanan yeni film "Le Comte de Monte-Cristo", Üç Silahşörler" filmlerini de uyarlayan Alexandre De La Patellière ve Matthieu Delaporte tarafından yazıldı. İkili bu kez yalnızca senaryoyu yazmakla kalmadı, filmin yönetmenliğini de üstlendi.

    Dumas'ın haksız yere hapsedildikten sonra intikam alan bir adamı konu alan romanı daha önce birçok kez uyarlandı; 2002'deki "Monte Cristo"da Jim Caviezel ve Guy Pearce rol aldı. Ayrıca 1975'te Richard Chamberlain ve Trevor Howard'ın rol aldığı; 1934'te Robert Donat ve Elissa Landi'nin rol aldığı orijinal klasik önemli uyarlamalar arasında.

    Yeni uyarlamada ana karakter Edmond Dantes'i Pierre Niney cannlandırıyor. Anaïs Demoustier, Bastien Bouillon, Anamaria Vartolomei, Laurent Lafitte ve Julien De Saint Jean oyuncu kadrosunu tamamlıyor.

    Fransa'da 28 Haziran'da vizyona girecek olan filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil. Ancak Matthieu Delaporte ve Alexandre de La Patellière imzalı "Üç Silahşörler: D'Artagnan" 17 Mayıs'ta sinemalarda olacak.

    "Monte Cristo Kontu"nun bu Fransız uyarlamasının dışında, Sam Claflin'in başrolde yer aldığı ve iki kez Altın Palmiye kazanan yönetmen Bille August tarafından yönetilen bir mini dizi uyarlaması da yolda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top