Hesabım
    "Sing Sing" İlk Fragman: Oscar Adayı Colman Domingo Başrolde

    A24 yapımı filmde, Sing Sing hapishanesindeki bir tiyatro grubunu konu alıyor.

    "Rustin" filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde Oscar adayı olan Colman Domingo, A24 draması "Sing Sing"in fragmanında yeteneğini umut aşılamak için kullanıyor. Filmden ilk resmi fragman, bu hafta sonu Austin, Texas'ta başlayacak olan SXSW festivalindeki ABD galadan hemen önce paylaşıldı.

    Hapishane parmaklıkları ardındaki adamların azmini anlatan gerçek bir hikayeye dayanan yapım, cezalarını çeken ve performans sanatı aracılığıyla duygusal ve zihinsel iyileşme elde etmeye çalışan bir grup mahkumun etrafında dönüyor.

    İşlemediği bir suçtan hapse mahkum edilen ve ünlü Sing Sing hapishanesinin duvarları arkasında tutulan Divine G (Domingo) için hayat hiç de kolay değil. Bir merhamet duruşması sırasında Divine, New York'taki ıslahevinde yaşamlarını sürdüren diğer mahkûmlara istikrar, rutin ve rahatlama duygusu getirmek için üzerinde çalıştığı projeleri ortaya koyuyor.

    Dışarıda belki de fark edilmeyecek becerilerini sergileyen hapisteki adamlar, korkusuz liderlerinin dikkatli ve yol gösterici bakışları altında karakterlerini derinlemesine inceliyorlar. Hapsedilen arkadaşları için güvenli bir alan yaratmış olsa da, Divine ile merhametli gözetmenleri arasında yaşanan yürek burkan bir an, onun haksız yere hapsedildiği sırada yaptığı tüm iyilikleri tersine çevirir.

    Greg Kwedar'ın 2016'daki "Transpecos"un ardından ikinci uzun metrajlı filmi olan "Sing Sing"de Filmde Domingo'nun yanı sıra, filmde anlatılanları yaşayan ve kendisini oynayacak olan Clarence Maclin de rol alıyor. Başrol oyuncu kadrosunun geri kalanını Sean San Jose (The Other Barrio) ve Paul Raci (Sound of Metal) tamamlıyor. Film önümüzdeki yaz vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top