Hesabım
    "The Accountant 2" İçin Yıldız İsimler Geri Dönüyor: Ben Affleck, Jon Bernthal...

    2016 tarihli "Hesaplaşma" (The Accountant) filminin devamı çekiliyor.

    .

    Ben Affleck, Jon Bernthal, J.K. Simmons ve Cynthia Addai-Robinson, 2016 yapımı “The Accountant”ın (Hesaplaşma) devam filmi için geri dönmek üzere Amazon MGM Stüdyoları ile el sıkıştılar.

    Gavin O'Connor da yine Bill Dubuque tarafından yazılan senaryoyla birlikte yönetmenliğe geri dönüyor. Affleck, Matt Damon, Mark Williams ve Lynette Howell Taylor yapımcılığını üstlenecek.

    Dünya çapında 155 milyon dolar hasılat yapan ve 2017'nin en çok kiralanan dijital filmi olan ilk filmde Affleck, suç örgütlerinde adli muhasebeci olarak ek iş yapan, otizmli, oldukça yetenekli bir muhasebeci olan Christian Wolff'u canlandırdı.

    Bir robotik şirketindeki tutarsızlıkları ortaya çıkardığında, kanundan ve suçlu müşterilerinden bir adım önde olabilmek için bir aldatmaca ağında gezinmek zorundadır. Bernthal, güvenlik şirketi operatörü kardeşi Brax'i canlandırırken, Simmons ve Addai-Robinson Hazine Bakanlığı'nda icra memurlarını oynadı.

    Devam filmi, Addai-Robinson'ın karakterinin eski patronunun bilinmeyen suikastçılar tarafından öldürülmesi ve cinayeti çözmek için Christian ile iletişime geçmek zorunda kalmasıyla başlıyor. Chris, görüşmediği ama oldukça ölümcül olan kardeşi Brax'in yardımıyla, çözülmemiş bulmacanın parçalarını bir araya getirmek için parlak zekasını ve yasal olmayan yöntemlerini kullanıyor.

    Üçü gerçeğe yaklaştıkça, yaşayan en acımasız katillerden bazılarının dikkatini çeker; hepsi de arayışlarına bir son vermek niyetindedir.

    İlk film Warner Bros. Pictures tarafından yayınlandı. Artists Equity, devam filminin haklarını Warners'tan satın aldı ve geçen yılki Nike filmi "Air" üzerinde birlikte çalıştıktan sonra projeyi Amazon'da başlattı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top