Hesabım
    “Süper Mario Kardeşler Filmi 2” İçin Tarih Belirlendi

    "Süper Mario Kardeşler Filmi" 2023'ün dünya çapında en çok kazanan 2. filmi olmuştu.

    Illumination Studios

    1 milyar 361 milyon dolarlık toplam hasılatıyla 2023’te bir milyar dolar sınırını geçen iki filmden biri ve yılın dünya çapında en çok kazanan 2. filmi olan “Süper Mario Kardeşler Filmi”nin (The Super Mario Bros. Movie) devam filmi resmilik kazandı ve vizyon tarihi belirlendi.

    “Süper Mario Kardeşler Filmi 2”, Amerika Birleşik Devletleri’nde 3 Nisan 2026’da vizyona girecek; dünya çapındaki pek çok pazarda da bu tarihte ve Nisan ayı boyunca yayınlanması bekleniyor.

    Devam filminin vizyon tarihi duyurusunu, Mario'nun yaratıcısı Shigeru Miyamoto, Nintendo'nun resmi sosyal medya kanalları aracılığıyla bizzat kendisi yaptı ve şunları söyledi:

    Bu sefer de Illumination ve Nintendo'daki personel birlikte çalışıyor. Mario'nun dünyasını daha da genişletmeyi düşünüyoruz; parlak ve eğlenceli bir hikayesi olacak. Bunu sabırsızlıkla bekleyeceğinizi umuyoruz!

    Miyamoto ayrıca daha fazlasını paylaşmaya hazır olduklarında daha fazla ayrıntı paylaşacaklarını da söylüyor. Aaron Horvath ve Michael Jelenic yönetmen olarak geri dönecek. Ekip şu anda storyboard ve dijital setleri tasarlıyor, animasyon aşaması da yakında başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top