Hesabım
    Greta Gerwig "Barbie" Devam Filmi Konusunda Fikrini Değiştirdi

    Daha önceleri "Barbie" devam filmi olmayacağını söyleyen Gerwig, şimdi fikrini değiştirmiş gibi görünüyor...

    Warner Bros.

    Greta Gerwig'in potansiyel bir devam filmine ilişkin tutumunu değiştirmesiyle "Barbie 2" yeniden gündeme geldi.

    Gerwig'in yönettiği ve senaryosunu Noah Baumbach'la birlikte yazdığı "Barbie" filmi, 2023'ün en büyük gişe başarısına imza attı, sekiz Oscar adaylığı kazandı ve En İyi Orijinal Şarkı dalında Oscar'ın sahibi oldu. Bu başarı, potansiyel bir devam filmi hakkındaki tartışmaları alevlendirdi; ancak geçmişte Gerwig ve filmin hem yıldızı hem de yapımcısı olan Margot Robbie bu fikri çoğunlukla geri çevirmişti.

    Şimdi ise Gerwig, "Barbie 2" konusundaki duruşunu değiştirdi. Vanity Fair'in Oscar partisinde Deadline'dan Baz Bamigboye ile yaptığı röportajda Gerwig, "Barbie 2"nin potansiyeline karşı "hiçbir direnç" göstermediğini söyledi.

    "Oppenheimer" Yıldızı Cillian Murphy "Barbie" Devam Filminde Oynamaya Sıcak Bakıyor

    Başlangıçta devam filmi fikrini "hissetmemesine" rağmen artık ısındığını belirten Gerwig "Bunu reddetmiyorum, yapmak istiyorum" diyor, ancak devam filmine nasıl yaklaşılacağından emin değil.

    Gerwig, tutumunu değiştirmiş gibi görünse de potansiyel "Barbie" devam filmi onun bir sonraki projesi olmayacak. Yönetmenin hedefinde şimdi, Netflix için C.S. Lewis'in sevilen fantastik romanlarından uyarlanacak yeni "Narnia Günlükleri" filmleri var. Proje halen ön prodüksiyonun çok erken aşamalarında ve çekimlerin en erken 2024'ün sonlarına kadar başlaması beklenmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Oppenheimer" Yıldızı Cillian Murphy "Barbie" Devam Filminde Oynamaya Sıcak Bakıyor
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top