Hesabım
    Bill Skarsgård Başrollü "Crow"dan İlk Fragman!

    "The Crow" yeniden çevriminden ilk fragman yayınlandı.

    Başrolünü Bill Skarsgård'ın üstlendiği "The Crow" yeniden çevriminden ilk fragman yayınlandı. Rupert Sanders tarafından yönetilen film 7 Haziran'da vizyona girecek.

    1994 yapımı, Brandon Lee başrollü kült klasiğin yeniden çevrimi olan film, James O'Barr'ın yarattığı çizgi roman serisine dayanıyor. Alex Proyas tarafından yönetilen ilk "The Crow" Lee'nin setteki kazayla trajik bir şekilde hayatını kaybetmesiyle hatırlanıyor.

    Yeni filmde Skarsgård, Lee'nin Eric Draven rolünü devralıyor. Hikaye, nişanlısıyla (FKA Twigs) birlikte vahşice öldürülen bir müzisyen olan Draven'ın, bir karga tarafından hayata döndürüldükten ve doğaüstü yetenekler kazandıktan sonra hem kendisin hem de nişanlısını öldürenlerden intikamını almak üzere harekete geçmesini konu alıyor.

    Filmin ilk görselleri Şubat sonunda yayınlandı ve ilk tepkiler pek olumlu olmadı. Pek çok hayran bu görüntüleri neredeyse saldırgan derecede kötü buldu ve yeni Eric Draven karakterini Jared Leto'nun "Suicide Squad"daki karikatürize Joker görünümüne benzeterek alay etti. 2024 model Eric Draven'ın, on yılın birçok müzik sanatçısından ilham alan, 90'ların emo tarzını kaybetmesi de şikayet konusu oldu.

    Filmde Bill Skarsgård'a Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila ve Jordan Bolger eşlik ediyor. Prag ve Münih'te 50 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen filmin senaryosunu Zach Baylin ve Will Schneider kaleme aldı. Victor Hadida, Molly Hassell, John Jencks, Samuel Hadida ve Edward R. Pressman yapımcılığını üstleniyor

    "The Crow" 7 Haziran'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top