Hesabım
    Timothée Chalamet, Bob Dylan Biyografisinin Setinde İlk Kez Görüntülendi

    "A Complete Unknown" adlı Bob Dylan biyografisinin yönetmen koltuğunda James Mangold oturuyor.

    .

    Son yılların yükselen yıldızı Timothée Chalamet, James Mangold'un yönettiği "A Complete Unknown" adlı biyografik filmin setinde Bob Dylan olarak ilk kez görüntülendi.

    Hikaye Bob Dylan'ın halk müziğindeki yükselişini ve aniden rock 'n' roll'a geçişini anltıyor. Aynı zamanda Dylan'ın Joan Baez ve Pete Seeger gibi 1960'ların müzik efsaneleriyle olan etkileşimini de ele alacak.

    .

    Proje, iki yıldan fazla bir süre önce ön prodüksiyon aşamasındaydı ancak pandemi, Mangold'un "Indiana Jones and the Dial of Destiny"nin yönetmenliğini üstlenmesi ve ardından grevler nedeniyle süresiz olarak duraklatılmıştı. Çekimler nihayet bu ay New York'ta başladı.

    Film, Dylan'ın o dönemde sevgilisi olan, üniversite öğrencisi ve sanatçı Sylvie Russo ile arasındaki aşk hikayesine de odaklanacak, çünkü ikili hayatlarının bu döneminde görünüşte birbirinden ayrılamaz durumdaydı ve birbirlerine ilham perisi olarak hizmet ediyorlardı. Russo'yu Elle Fanning canlandıracak.

    Ocak ayında projeden ayrılan Benedict Cumberbatch'in yerine gelen Edward Norton Bob Dylan'ın idol olarak gördüğü folk müzik öncüsü Peter Seeger'a hayat veriyor. Bir başka müzik ikonu Johnny Cash ise Boyd Holbrook tarafından canlandırılıyor.

    Film, yazar Elijah Wald'ın senaryonun hazırlanmasına yardımcı olmak için kullanılan "Dylan Goes Electric" adlı kitabına dayanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top