Hesabım
    "Damaged" Fragman: Samuel L. Jackson ve Vincent Cassel Bir Arada

    Sameul L. Jackson filmde, İskoçya'daki bir seri katilin peşinde komployla mücadele ediyor.

    Samuel L. Jackson, yeni filmi "Damaged"ın fragmanında, bir komployu ve bir cinayet davasını araştırmak için İskoçya'ya gidiyor. Filmde Jackson'a Vincent Cassel, Gianni Capaldi, John Hannah ve Kate Dickie eşlik ediyor.

    Terry McDonough (The Expanse, Killing Eve) tarafından yönetilen cinayet gizeminde Jackson, bir seri katilin yeniden dirilişini takip etmek için İskoçya'ya giden Chicagolu dedektif Daniel Lawson'ı canlandırıyor.

    Fragman, İskoçya'da çözülmemiş bir seri katil vakasının yeniden ortaya çıkmasıyla geçmişten gelen bir patlama yaşayan Lawson ile açılıyor. Hikaye onun bakış açısından anlatılıyor ve en başından itibaren fragman, L. Jackson'ın benzersiz derecede derin sesiyle dini imalarla dalga geçiyor: "Sahte peygamberlerin size koyun kılığına bürünerek gelmelerine dikkat edin, çünkü onlar içsel olarak aç kurtlardır."

    Daha sonra Lawson, İskoçya'daki cinayetin, birkaç yıl önce Chicago'da öldürülen beş kişiyle eşleştiğini keşfeder. Lawson İskoçya'ya gider ve yerel bir dedektif ile birlikte kurbanın cinayetini araştırır. En büyük sürpriz ise kız arkadaşının da o katilin kurbanı olması nedeniyle cinayetlerin Lawson'ı doğrudan etkilemesidir.

    Fragmanın devamında, suç mahallinde yapılan bir araştırma, tarikat ideolojisiyle bağları ortaya çıkarıyor; araştırmacılar bunun cinayetin motivasyonu olduğunu düşünüyor. Katilin onlarla oynamasıyla olay bir kafa karışıklığı ağına dönüşür, ancak tuhaflıkları onları onu yakalama konusunda daha da kararlı hale getirir.

    Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top