Hesabım
    Ryan Gosling ve Emily Blunt'lı "The Fall Guy"dan Yeni Fragman

    "The Fall Guy" (Dublör) 26 Nisan'da sinemalarda!

    Universal Pictures, Lee Majors'ın 1980'lerdeki aynı adlı televizyon dizisinden esinlenen aksiyon filmi "The Fall Guy"ın (Dublör) ikinci resmi fragmanını yayınladı.

    "Deadpool 2" ve "Bullet Train"in yönetmeni David Leitch'in imzasını taşıyan filmde başrolü Ryan Gosling üstlenirken, oyuncu kadrosunda Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson, Stephanie Hsu, Winston Duke ve Hannah Waddingham da yer alıyor.

    Steven Spielberg, Ryan Gosling'in Yeni Aksiyon Filmi "The Fall Guy"a Bayılmış!

    Gosling'in canlandırdığı dublör Colt Seavers, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığına odaklanmak için bıraktığı işine, eski sevgilisi Jody Moreno'nun (Blunt) yönettiği mega bütçeli bir stüdyo filmi için geri döner, çünkü filmin yıldızı kaybolmuştur.

    Acımasız yapımcı bu kaybı medyadan saklamak için manevralar yaparken, etrafındaki gizem derinleşir ve Colt, kendisini herhangi bir gösteriden daha tehlikeli bir düşüşün eşiğine getirecek kötü niyetli, suç teşkil eden bir komplonun içinde bulur.

    Kenndisi de dublörlükten yönetmenliğe geçiş yapan David Leitch, filmin yapımcılığını Kelly McCormick ile birlikte üstleniyor. Senaryoyu Drew Pearce (Hobbs & Shaw) kaleme aldı.

    "The Fall Guy" 26 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top