Hesabım
    "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç" in İlk Fragmanı Yayınlandı!

    Will Smith ve Martin Lawrence, dördüncü Bad Boys filmiyle geri dönüyor.

    İlki 1995 yılında seyirci ile buluşan ve dünya çapında gişe rekorları kıran Sony Pictures yapımı Bad Boys serisi, yeni devam filmiyle geri dönüyor. Hayranlarının heyecanla beklediği dördüncü film "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç"ten aksiyon ve komedi dozu yüksek ilk fragman yayılandı.

    Will Smith ve Martin Lawrence, serinin dördüncü filminde Miami'deki yasadışı uyuşturucu ticaretini araştıran Miami Polis Dedektifleri Mike Lowrey ve Marcus Burnett olarak geri dönüyorlar. Ancak bu sefer ufak bir değişikle: Miami'nin en iyileri artık kaçak durumda…

    Filmde ikiliye eşlik eden oyuncular arasında Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens, Eric Dane, Paola Núñez, Rhea Seehorn, Tasha Smith, Jacob Scipio ve Ioan Gruffudd yer alıyor.

    Serinin 2020 yapımı üçüncü filmi olan "Bad Boys for Life"ın (Bad Boys: Her Zaman Çıldın) yönetmenliğini üstlenen Adil El Arbi ve Bilall Fallah, "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç" ile yönetmen koltuğuna geri döndüler.

    Filmden, fragmanda yer alan görüntüler haricinde bir hikaye detayı paylaşılmadı. Şimdilik, iki dedektife komplo kurulduğunu ve artık bir insan avının hedefi olduklarını biliyoruz.

    “Bad Boys: Ride or Die” 7 Haziran'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top