Hesabım
    Yapımcısından "Top Gun 3" Güncellemesi: Hikaye Hazır, Tom Cruise Bekleniyor

    Yapımcı Jerry Bruckheimer, Top Gun 3 hakkında yeni güncellemeler paylaştı.

    Paramount Pictures

    Yapımcı Jerry Bruckheimer, "Top Gun 3"ün hikayesi ve yapım zaman çizelgesi hakkında güncel bilgileri paylaştı.

    Tony Scott'ın 1986 yapımı orijinal filminin devamı olan, Joseph Kosinski'nin yönettiği "Top Gun: Maverick", 2022'de sinemalarda gösterime girdi ve yüksek aksiyonlu hava sahneleriyle izleyicileri büyüleyerek gişede 1.4 milyar dolar hasılat elde etti.

    Bu dikkate değer başarının ışığında, Tom Cruise'un Maverick rolünde, Miles Teller'ın Rooster ve Glen Powell'ın Hangman rolünde geri döneceği üçüncü bir filmin de geliştirilme aşamasında olduğu bildirildi.

    Yakın zamanda, Guy Ritchie'nin "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" filminin tanıtımı için ScreenRant ile bir röportaj gerçekleştiren ünlü yapımcı Jerry Bruckheimer, "Top Gun 3"e de değindi.

    Yapımcının belirttiğine göre, Kosinski'nin Cruise'un "gerçekten" beğendiği için "harika" bir fikri var. Powell'ın görevi devralıp devralmayacağı sorulduğunda yapımcı, Cruise'un bir kez daha takıma liderlik edeceğini doğruladı. Ayrıca yıldızın yoğun programı göz önüne alındığında devam filminin ne zaman çekilebileceğini de tartıştı. Bruckheimer'ın tam yorumlarına aşağıdan göz atabilirsiniz:

    "Tom muhteşemdir. Onunla vakit geçirdik. Bir hikayemiz var. Joe Kosinski'nin bunun için harika bir hikaye fikri vardı ve o (Tom Cruise) bundan gerçekten hoşlandığını söyledi, bu yüzden onu geliştiriyoruz. Ama ne zaman yapılacağını asla bilemezsiniz çünkü Tom çok meşgul. Şu anda Mission: Impossible'ı çekiyor, sonrasında da bir filmi var. Umarım onun sevdiği bir senaryo buluruz ve tekrar yayına döneriz."

    Tom Cruise "Mission: Impossible 8" Setinde Görüntülendi

    Top Gun 3'ün hikayesi hakkında pek çok şey bilinmiyor. Devam filminin arkasındaki aynı yazar ekibi Top Gun 3'ün hikayesini yazmaya geri dönerse, muhtemelen aynı derecede güçlü bir senaryoya sahip olacak. Maverick, aksiyon filmleri arasında gerçekten nadir görülen bir durum olan En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar adaylığı kazanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top