Hesabım
    Yorgos Lanthimos'un Emma Stone'lu Yeni Filmi "Kinds of Kindness"tan İlk Fragman!

    Üç farklı hikayeden oluşan filmin başrollerinde Emma Stone, Willem Dafoe, Jesse Plemons gibi isimler rol alıyor.

    Oscar ödüllü oyuncu Emma Stone ve yönetmen Yorgos Lanthimos'un birlikte üçüncü projesi olan "Kinds of Kindness" filminden ilk fragmanı yayınlandı.

    Lanthimos ile daha önce "The Favourite" ve "Poor Things" filmlerinde işbirliği yapan Searchlight Pictures, yeni filmi 21 Haziran'da sinemalarda gösterime sokacak.

    Senaryosu Lanthimos ve Efthimis Filippou tarafından yazılan üçlü antoloji filminde Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie ve Hunter Schafer başrolleri paylaşıyor.

    Hikaye, kendi hayatının kontrolünü ele geçirmeye çalışan, seçeneği olmayan bir adamı; denizde kaybolan karısının geri döndüğünü ve farklı biri gibi göründüğünü fark eden bir polis memurunu ve kaderinde olağanüstü bir ruhani lider olacak, özel yeteneklere sahip birini bulmaya kararlı bir kadını konu alıyor.

    Lanthimos daha önce projeyi "ABD'de geçen, her hikayede bir rol oynayan dört veya beş oyuncunun yer aldığı üç farklı hikayeden oluşan çağdaş bir film" olarak adlandırmıştı.

    Lanthimos ile "Poor Things" ile ikinci Oscar'ını kazanan Stone, yönetmenin 2003 yapımı “Save the Green Planet” filminin yeniden yapımı olan sıradaki projesi için kısa süre sonra yeniden bir araya gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top