Hesabım
    "Ready or Not 2" Geliştirme Aşamasında: Samara Weaving Geri Dönüyor

    Searhlight Pictures, 2019 yapımı korku gerilim filmi "Saklambaç"ın devamı için hazırlıklara başladı.

    .

    Samara Weaving'in canlandırdığı Grace Le Domas, 2019 yapımı "Ready or Not" (Saklambaç) filmindeki tuhaf düğün gecesini atlattıktan sonra, devam macerası için geri dönüyoor.

    InnSneider'da yer alan yeni bir habere göre, Searchlight Pictures, ilk filme imza atan Radio Slience ekibi ve Samara Weaving ile birlikte "Ready or Not 2" projesini geliştiriyor.

    İlk filmin senaryosu, Guy Busick ve Ryan Murphy tarafından yazılmış; Tyler Gillett, Matt Bettinelli-Olpin tarafından yönetilmişti. Devam filminde yönetmen koltuğuna Adam Robitel'in geçeceği bildiriliyor.

    Daha önce "The Taking of Deborah Logan" (2014), "Insidious: The Last Key" (2018) ve "Escape Room" (2019) gibi unutulmaz yapımları yöneten Robitel, korku türünün yabancısı değil.

    Özellikle "Escape Room" ve 2021 yapımı devam filmi "Escape Room: Tournament of Champions", "Ready or Not" devam filmini ilki kadar heyecan verici kılmak için hayati önem taşıyan bir aksiyon-korku unsuruna sahip.

    Weaving'in modern korku ikonu unvanını koruyarak başrol olarak geri dönmesi beklenirken, "Ready or Not 2"nin diğer oyuncu kadrosu ve olay örgüsü ayrıntıları hâlâ gizli.

    "Ready or Not", genç bir gelinin (Samara Weaving) yeni kocasının (Mark O'Brien) zengin, eksantrik ailesine (Adam Brody, Henry Czerny, Andie MacDowell) katılmasını ve hayatta kalmak için ölümcül bir oyuna dönüşen köklü bir geleneğe katılmasını konu alıyor.

    Film, 6 milyon dolarlık bir bütçeye karşılık dünya çapında 57,6 milyon dolar hasılat elde ederek gişe başarısı yakaladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top