Hesabım
    Benedict Cumberbatch ve Olivia Colman'dan Boşanma Komedisi Geliyor!

    Danny DeVito imzalı "The War of the Roses"ta uyarlanan filmi Jay Roach yönetecek.

    .

    Danny DeVito'nun yönettiği ve başrollerini Michael Douglas ve Kathleen Turner'in paylaştığı boşanma temalı kara komedi "The War of the Roses" yeniden çekiliyor.

    "The Roses" olarak adlandırılan filmin başrollerini sevilen İngiliz oyuncular Olivia Colman ve Benedict Cumberbatch paylaşacak. Yönetmen koltuğuna ise "Meet the Parents", "Austin Powers" ve "Bombshell" gibi filmlere imza atan Jay Roach'ın geçmesi bekleniyor.

    Filmin senaryosunu, Hulu'nun "The Great" dizisini de yaratan "Poor Things" ve "The Favourite" yazarı Tony McNamara'nın kaleme aldığı belirtiliyor. Searchlight'ta tasarlanan projenin prodüksiyonu Haziran 2024'te başlayacak.

    1989 tarihli orijinal film, görünüşte mükemmel bir evlilikleri olan zengin bir çift olan Oliver ve Barbara Rose'u konu alıyordu. Evlilikleri parçalanmaya başladıkça evlilikte edinilen mal varlığı, çirkin ve acı boşanma savaşlarının merkezi haline gelir.

    Orijinal film, Robert Zemeckis'in 1984 klasiği "Romancing the Stone" ve onun devamı olan "The Jewel of the Nile" üzerinde birlikte çalışan Douglas, Turner ve DeVito'nun üçüncü kez bir araya gelmesine işaret ediyordu.

    Film, kara komedisi, performansları ve yönetmenliğiyle çok olumlu eleştiriler aldı ve mali açıdan başarılı oldu; 26 milyon dolarlık bütçeden dünya çapında 160 milyon dolar hasılat elde etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top