Hesabım
    Disney "Mufasa: The Lion King" ve "Moana 2"den İlk Görselleri Paylaştı

    Disney, yeni yönetim kurulunun seçilmesi için toplandı.

    Disney

    Disney'in içinde bulunduğu, "tarihin en pahalı kurumsal vekalet mücadelesi" olarak adlandırılan mücadele son buldu.

    Şirket hissedarları aktivist yatırımcı Nelson Peltz'in yönetim kurulunda sandalye kazanma çabalarını, yatırımcıların, CEO Bob Iger de dahil olmak üzere şirket tarafından desteklenen on iki yönetim kurulu üyesinin tamamını yeniden seçmek için oy kullanması ile boşa çıkardı.

    Variety'ye göre sonuçlar Çarşamba günü şirketin 2024 hissedarlar toplantısında açıklandı ve Iger, ön sonuçlara göre lehine kullanılan oyların %94'ünü alarak yeniden seçildi.

    Disney, aynı zamanda gelecek projelerinden bazı ilk bakış görselleri ve videolar da sundu. 20 Aralık'ta vizyona girmesi planlanan "Mufasa: The Lion King"den ilk görsel sosyal medyaya sızdı.

    Disney

    2019'daki "Aslan Kral", dünya çapında elde ettiği 1.6 milyar dolar hasılatla şu anda Disney'in şimdiye kadarki en büyük yeniden yapımı olduğundan, stüdyo bu ön filmle aynı başarıyı yakalamayı amaçlıyor.

    Disney

    2016 yapımı sevilen animasyon "Moana"nın devam filminden yeni bir görsel de Disney'in resmi sosyal medya hesaplarında yayınlandı. 29 Kasım'da vizyona gireceği duyurulan "Moana 2"de Auliʻi Cravalho ve Dwayne Johnson seslendirme rollerini yineleyecekler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top