Hesabım
    Scarlett Johansson ve Channing Tatum'lu Romantik Komedi "Fly Me to the Moon"dan İlk Fragman!

    Eski adı "Project Artemis" olan, NASA merkezli romantik komediden ilk fragman yayınlandı.

    Apple Original Films ve Sony Pictures, Scarlett Johansson ve Channing Tatum'un başrollerini paylaştığı romantik komedi “Fly Me to the Moon”un (Beni Aya Uçur) ilk fragmanını yayınladı.

    Hikaye, NASA'nın 1969'daki tarihi Apollo 11 aya inişinin riskli arka planında geçiyor. NASA'nın kamuoyundaki imajını düzeltmek için getirilen pazarlama ustası Kelly Jones (Johansson), fırlatma direktörü Cole Davis'in (Tatum) zaten zor olan görevini alt üst eder.

    Beyaz Saray görevin başarısız olamayacak kadar önemli olduğuna karar verince Jones'a destek olarak sahte bir aya iniş düzenlemesi talimatı verilir ve geri sayım gerçekten başlar.

    Filmde Johansson ve Tatum'a Ray Romano, Woody Harrelson, Nick Dillenburg, Anna Garcia, Jim Rash, Noah Robbins, Colin Woodell, Christian Zuber ve Donald Elise Watkins gibi isimler eşlik ediyor.

    Yönetmenliği televizyon yapımcılığı devi ve yönetmen Greg Berlanti (Love, Simon, The Broken Hearts Club) üstleniyor. Senaryoyu Rose Gilroy, Bill Kirstein ve Keenan Flynn'in bir hikayesine dayanarak yazdı. Flynn ve Johannsson, Jonathan Lia ve Sarah Schechter'la birlikte filmin yapımcılığını üstleniyorlar.

    "Fly Me to the Moon" ülkemizde 12 Temmuz'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top