Hesabım
    Zack Snyder "Justice League" Üçlemesini Animasyon Olarak Tamamlamak İstiyor

    James Gunn liderliğindeki yeni DC Evreni, Snyder'ın DC Genişletilmiş Evreni'ni tamamen bitirmeye hazırlanıyor.

    Warner Bros.

    DC Evreni'nin, yeni "Superman" filminnin çekimleri James Gunn yönetmenliğinde devam ediyor. Merakla beklenen film, Zack Snyder'ın DC Genişletilmiş Evreni'nin son kalıntılarını da süpürmeye hazırlanıyor.

    Snyder "Man of Steel" ile başladığı yolculukta, son olarak 2021 yılında "Justice League" filminin kendi versiyonunu yayınladı. Warner Bros., Snyder'ın kalan DC planlarına devam etmeyi düşünmese de, son birkaç yıldır hayranlar tarafından Sneyder'ın Justice League destanını tamamlamasına yönelik büyük bir baskı oluştu.

    Empire'ın (Screen Rant aracılığıyla) son sayısında Snyder'a kendisine seçenek verilirse "Adalet Birliği" üçlemesini animasyon olarak bitirmek isteyip istemeyeceği soruldu ve yönetmen buna açık olduğunu söyledi: “Evet, kesinlikle. Bu eğlenceli olurdu. Bu harika olurdu."

    "Justice League 2" ve "Justice League 3" planlanmış olsa da Snyder DCEU'da çalışırken devam filmlerine resmi olarak yeşil ışık yakılmamıştı. "Justice League 2", Darkseid Lois Lane'i öldürmeden önce Lex Luthor ve onun kötü adam grubuyla uğraşan kahramanlara odaklanacaktı. Lois'in ölümü, Süpermen'in Yaşam Karşıtı Denklem tarafından bozulmasına ve Knightmare'in geleceğini kurmasına neden olacaktı.

    Knightmare zaman çizelgesi ağırlıklı olarak "Justice League 3"e konu olacaktı ve bu da Snyder'ın Darkseid'in Süpermen'i insanlığa karşı çevirmesi nedeniyle kahramanların karşılaşacağı korkunç geleceği nihayet keşfetmesine olanak tanıyacaktı. Ancak "Justice League 3"te bu zaman çizelgesi silinecekti, çünkü Flash geçmişe gitmeyi başaracak ve böylece geleceğin meyve vermesini engelleyebilecekti. Justice League üçlemesi, sonunda tüm DC Evreni'nin Darkseid ve Apokolips ordusunu ele geçirmesiyle sona erecekti.

    Ufukta James Gunn'ın DC Evreni varken, Snyder'ın Justice League hikayesinin yakın gelecekte tamamlanması pek mümkün görünmüyor. Ancak üçlemeyi animasyonla bitirme fikri, canlı aksiyondan çok daha uygulanabilir bir seçenek. Böyle bir projede oyuncuları iki büyük fiziksel yapım için yeniden bir araya getirmeye çalışmak yerine sadece repliklerini kaydetmesi yeterli olurdu.

    Diğer yandan, Warner Bros. Snyder defterini kesin olarak kapatmış görünüyor ve onun vizyonundan geriye kalan tek şey, muhtemelen Max ve dijital platformlarda mevcut olan "Zack Snyder's Justice League" olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top