Hesabım
    Yetişkinler İçin Canlı Aksiyon "Ninja Kaplumbağalar" Filmi Geliyor: "The Last Ronin"

    Paramount Pictures, R dereceli yeni Ninja Kaplumbağalar filminin hazırlıklarına başladı.

    Paramount Pictures

    Geçen yılın hit animasyon filmi "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem"in (Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası" başarısının ardından Paramount Pictures, yeni bir uzun metrajlı projeyle Ninja Kaplumbağa'ların gücünü sürdürmeyi planlıyor.

    Beğenilen IDW çizgi romanı "Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin"den uyarlanacak olan canlı aksiyon (live-action) uzun metrajlı film, R dereceli yani 18+ bir film olarak geliştiriliyor. Yapım böylece ilk yetişkinlere yönelik Ninja Kaplumbağalar filmi olacak.

    2020 – 2022 yılları arasında 5 sayı hâlinde yayımlanan çizgi dizi "The Last Ronin", bir Ninja Kaplumbağalar hikayesinin olabileceği kadar dehşet verici. Gelecekte, totaliter bir yönetim altındaki New York şehrinde geçen hikaye, Kaplumbağaların ve usta Splinter'ın kötü Shredder'ın torunu ve sentetik ninjalar tarafından birer birer nasıl öldürüldüğünü anlatıyor.

    Bir Kaplumbağa zar zor hayatta kalmayı başarır ve kanlı bir intikam almaya yemin eder. Çizgi romanın püf noktalarından biri, kaplumbağalardan hangisinin yaşadığının en azından bir süreliğine net olmamasıydı çünkü hayatta kalan Kaplumbağa dördünün de silahlarına sahipti.

    Ünlü yapımcı Walter Hamada, Paramount Pictures ile yaptığı çok yıllık anlaşmanın bir parçası olarak filmin yapımcılığını üstlenirken, senaryoyu yaklaşan R dereceli aksiyon filmi "Boy Kills World"ün ortak yazarı ve Chucky korku serisi "Child's Play"in 2019 yinelemesini yazan Tyler Burton Smith kaleme alacak.

    IDW bu yıl aynı zamanda Ninja Kaplumbağalar'ın 40. yıl dönümüne özel olarak, Ninja Turtles ana çizgi roman serisini de yeniden başlatıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top