Hesabım
    "Transformers" ve "G.I. Joe" Serileri Bir Araya Geliyor!

    Paramount Pictures, iki büyük markanın bir araya geleceği crossover filmini duyurdu.

    Paramount Pictures

    G.I. Joe ekibi ve Transformers, Paramount Pictures'ta yeni bir uzun metrajlı film için bir araya gelecek!

    Bu crossover ihtimali, geçtiğimiz yaz vizyona giren "Transformers: Rise of the Beasts" filmindeki küçük bir ipucuyla gündeme gelmişti, stüdyonun resmi açıklaması ise Las Vegas'taki CinemaCon'da duyuruldu.

    İki Hasbro markasını bir araya getirme fikri yeni değil; ilk olarak 1986 yılında Marvel tarafından yayınlanan "G.I. Joe and the Transformers" çizgi romanında ortaya çıkan birleşmenin beyaz perdeye taşınması yıllardır hayranların hayaliydi.

    Steven Caple Jr. tarafından yönetilen "Rise of the Beasts"te Transformers'ın Anthony Ramos tarafından canlandırılan kahramanına, Michael Kelly'nin G.I. Joe üyesinin gizli bir sığınakta yaklaştığını görüyordu. Yeni filmin hikayesinin temeli de böylece atılmış oldu.

    Steven Spielberg yeni filmin baş yapımcılığını üstleniyor ve yapımcılar Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian, Michael Bay, Tom DeSanto ve Don Murphy geri dönmesi bekleniyor.

    438.9 milyon dolar hasılat elde ederek 2023'ün dünya çapında en çok kazanan on ikinci filmi olan "Transformers: Rise of Beasts"in başarısının ardından, yönetmen Caple Jr. başka bir Transformers filmi için görüşmelerde bulunduğunu söylemişti. Bu filmin yönetmenliğini üstlenip üstlenmeyeceği ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top