Hesabım
    "Deadpool & Wolverine" Yönetmeninden Şaşırtan Açıklama: "Bu Deadpool 3 Değil"

    Ryan Reynolds ile Hugh Jackman'ı bir araya getiren "Deadpool & Wolverine" 26 Temmuz'da sinemalarda!

    .

    Yönetmen Shawn Levy, merakla beklenen "Deadpool & Wolverine" filminin üçüncü Deadpool filmi olmadığını söyledi.

    26 Temmuz'da vizyona girecek olan film, Ryan Reynolds'un Deadpool karakteri ile Hugh Jackman'ın Wolverine'ini ilk kez bir araya getiriyor. Film aynı zamanda karakterlerin Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk filmi.

    Geçtiğimiz hafta filmden bazı görüntüler CinemaCon'da paylaşıldıktan sonra Levy, teaser fragmanından CinemaCon klibine kadar şu ana kadar yayınlanan her şeyde filmin ilk yarısından çok stratejik bir şekilde seçilmiş görüntülerin kullanıldığını söyledi.

    Vegas'taki kalabalığa gösterilen uzatılmış klibin filmin "başına çok yakın" olduğunu doğruladı ve özellikle çekimlerin montajını kalabalığa göstermek istemediğini söyledi.

    Levy, filmin süresiyle ilgili çok sayıda söylenti okuduğunu ancak bunların hiçbirini onaylamadığını da belirtti. Ton olarak önceki filmlerle büyük ölçüde aynı doğrultuda olmasına rağmen, "Deadpool & Wolverine"in doğrudan bir devam filmi olmadığını ise özellikle vurguladı:

    "Gerçek şu ki, sanırım cevabınız şu sorunun içinde: Eğer benim yaptığım türde filmler yapıyorsanız izleyiciyi dinliyorsunuz demektir. Tek başıma bir odada kendi tatminim için küçük filmler yapmıyorum, mümkün olan en büyük izleyici kitlesine ulaşmak için yapıyorum. Son derece umut verici bazı erken gösterimlerimiz oldu.

    Büyük sürprizler olduğunu söyleyemem ama temponun nerede artmak istediğini hissediyorsunuz, yavaşlamayı göze alabileceğinizi ve daha derin, daha dayanıklı bir karakter anına sahip olabileceğinizi hissediyorsunuz. Ve günün sonunda, söylediğimiz gibi, bu büyük ölçüde bir Deadpool filmi ama bu Deadpool 3 değil. Bu Deadpool & Wolverine ve bu nedenle benzersiz."

    "Deadpool ve Wolverine" 26 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top