Hesabım
    "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi" Yıldızı Devam Filmi İçin Güvence Verdi Ama...

    Marvel Studios, Shang-Chi devam filmi hakkında sessizliğini korurken filmin yıldızı Simu Liu, filmin geleceğine dair hayranlara güvence verdi.

    Marvel Studios

    "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi" filminin çıkmasından bu yana geçen üç yıl içinde hayranlar, potansiyel devam filminin geleceği konusunda haklı olarak endişeleniyor. Marvel Studios, bir devam filminin gelip gelmeyeceği konusunda derin sessizliğini sürdürürken, filmin yıldızı Simu Liu izleyicilere hala umut olduğuna dair güvence vermeye devam ediyor.

    Liu filmde, mistik bir diyar olan Ta Lo'nun kaderi için zalim babasıyla savaşmak zorunda olan ana karakteri canlandırdı. Kahramanın yolculuğu etrafında dönen klasik bir köken ​​hikayesi olan Shang-Chi, canlandırıcı bir hikaye anlatmak için tanıdık hikaye noktalarını kullandı.

    O dönemde "süper kahraman yorgunluğu" henüz bugünkü kadar şiddetlenmese de Shang-Chi'nin kung-fu ve kültürel açıdan önemli özellikleri kullanması, onu türünün diğerlerinden ayırdı ve stüdyo için başarılı bir film oldu.

    Marvel Hayranları Yorgun!

    Yönetmen Destin Daniel Cretton'ın devam filmini de yönetmek üzere imza attığı 2021'de açıklandı ancak sonrasında yaşanan gelişmeler hayranlara devam filmi hakkında endişelenmek için yeterli sebepleri verdi.

    Marvel'ın beşinci ve altıncı faz planları arasında "Shang-Chi 2"ye dair bir işaret yer almazken, Cretton daha sonra ayrılacağı ve o zamanlar "Avengers: The Kang Dynasty" olarak adlandırılan "Avengers 5" projesine katıldı. "Shang-Chi" devam filmi ise sessizliğe gömüldü.

    Zaman zaman sosyal medya platformlarından hayranların devam filmine ilişkin sorularını yanıtlayan Simu Liu, filmin iptal edildiği ya da en azından, artık Marvel için bir öncelik gibi görünmediği konusundaki yanlış kanıyı düzeltmek için Threads hesabını kullandı.

    Bir hayranın "Marvel, Shang-Chi hayran kitlesini terk etmiş gibi görünüyor. Stüdyonun devam filmini çekmek veya karakteri diğer Marvel filmlerine dahil etmek için herhangi bir çabası olmadı. Cehennem kadar sinir bozucu" sözlerine doğrudan yanıt veren aktör "Bu oluyor, söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

    Buna rağmen projenin Marvel'ın öncelikleri arasında olmadığı açık. Şu anda Marvel bir dönüm noktasında; Disney+'ın piyasaya sürülmesinden ve "WandaVision" ile "Loki"nin başarısından sonra gelecek televizyon programcılığı gibi görünüyordu. Ancak sonrasında gelen hem diziler hem de "Marvels" gibi yapımlarla stüdyo güvenini kaybetti. Hem film hem de dizilerin yapımı yavaşlatıldı. Shang-Chi'nin bu faktörler arasında kesinlikle karanlık bir geleceği var gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top