Hesabım
    "Sihirbazlar Çetesi 3" Kadrosu Oluşuyor: Dominic Sessa, Ariana Greenblatt, Justice Smith

    Orijinal kadrodan Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher gibi isimlerin de geri dönmesi bekleniyor.

    .

    Alexander Payne imzalı, Oscar adayı "The Holdovers" ile çıkış yapan Dominic Sessa ve son olarak "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" ile izleyici karşısına çıkan Justice Smith sihir sahnesini devralmaya hazır.

    İkili, Lionsgate'in hırsız illüzyonistleri konu alan soygun gerilim serisi "Now You See Me"nin (Sihirbazlar Çetesi) son filmi "Now You See Me 3"te "Barbie" oyuncusu Ariana Greenblatt'a katılmak için anlaşmaları tamamladı.

    Uzun zamandır beklenen devam filmi için, orijinal kadrodan Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco ve Morgan Freeman'ın da rollerine geri dönmesi bekleniyor.

    Devam filminin konusuyla ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor ancak yeni film, bir kez daha illüzyonistlerin ve Dört Atlı olarak bilinen çekişmeli ve sinsi dörtlünün dünyasına girecek ve izleyicileri yeni nesil sihirbazlarla tanıştıracak.

    "Now You See Me 3"ün yönetmen koltuğuna "Venom", "Uncharted" gibi filmlere imza atan Ruben Fleischer oturacak. Senaryoyu Eric Warren Singer, Seth Grahame-Smith ve Mike Lesslie yazarken, yapımcılığı Bobby Cohen ve Alex Kurtzman üstleniyor. Projeyi Lionsgate adına Meredith Wieck ve Erin Jones-Wesley yönetiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top