Hesabım
    Zack Snyder "Rebel Moon 3"ü Çekmek İstiyor

    Snyder'ın bilim kurgu destanının ikinci bölümü "The Scargiver" 19 Nisan'da Netflix'te yayınlanacak.

    Netflix

    Zack Snyder'ın bilim kurgu destanı "Rebel Moon"un ikinci bölümü olan "Rebel Moon – Part Two: The Scargiver" 19 Nisan'da Netflix'te yayınlanacak.

    İlk bölüm "Rebel Moon - Part One: A Child of Fire" Aralık ayında yayınlandığında genel olarak kötü eleştiriler aldı. İzleyici sayıları iyiydi ama beklentilerden çok uzaktı; film 2023'teki Netflix orijinal filmleri arasında için en iyi dokuzuncu çıkışı yaptı.

    İkinci bölümün çok daha iyi olması beklenmiyor. Ayrıca sorunun bir kısmı da pek çok kişinin filmlerin daha uzun ve R dereceli yönetmen kurgusu versiyonlarının gelmesini beklemesi. Her iki durumda da Snyder kötü yorumların kendisini durdurmasına izin vermiyor.

    Forbes'a verdiği demeçte, yapımcı ortakları ve yazarlarının işlerin nereye varacağını görmek için şimdiden üçüncü bir film planladıklarını söylüyor:

    Hikayeye gelince, kesinlikle bir ‘Üçüncü Bölüm’ üzerinde çalışıyoruz. Kesinlikle nereye gittiğimizi biliyoruz; dürüst olmak gerekirse bunu uzun zamandır biliyorduk. Yani evet, daha fazla Rebel Moon filmi yapacağım için heyecanlıyım, bu eğlenceli olurdu.

    R dereceli Director's Cut versiyonlarının nasıl gittiğine gelince Snyder, "Kesin bir tarihimiz yok, ancak muhtemelen Ağustos ayında bir zamanda gelecek diyebilirim" diyor ve Unilad'la konuşurken yönetmenin kurgusunun gerçekten başka bir film olacak kadar farklı olduğunu ekliyor:

    "Bu konu hakkında konuşmayı sevdiğim şekilde, gelecek olan iki kurgunun genişletilmiş bir versiyondan ziyade neredeyse alternatif evren kurgularına benzediğini düşünüyorum. Tıpkı Yönetmenin Kurgusu dediğimiz gibi. Ama onlar tıpkı başka bir film gibiler.

    Çekimler sırasında planladık, biliyorsunuz aslında oyuncuların farklı diyaloglarını söyleyerek çektik. Neredeyse yabancı dil versiyonunu yapacağımızı biliyorduk. Bilirsiniz, biz çekim yaparken aslında bunun R dereceli için olduğunu biliyorduk.

    Filmin tonu muazzam bir şekilde değişiyor, çünkü cinsellik ve şiddet açısından daha çok abartılı. Aslında filme renk katıyor, daha çok parodi gibi demek istemiyorum ama daha çok kendinin farkına varıyor."

    Snyder'ın isteğine rağmen üçüncü bir film çekip çekmeyeceğini söylemek zor çünkü Netflix'in film bölümü, deneyimli yapımcı Dan Lin'in devralması ve şu anda auteur odaklı planlarını kesmesi nedeniyle büyük bir sarsıntı geçiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top