Hesabım
    Martin Scorsese'den Frank Sinatra Filmi Geliyor: Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence Başrolde!

    81 yaşındaki usta yönetmenin İsa filmi için ise Andrew Garfield ve Miles Teller'ın adı geçiyor.

    Vanity Fair

    Geçen yılın tarihi suç destanı "Dolunay Katilleri" (Killers of the Flower Moon) ile 10 Oscar adaylığı alan 81 yaşındaki usta yönetmen Martin Scorsese sonraki birkaç projesinin planını yaptı.

    Variety yönetmenin arka arkaya iki film çekmeyi planladığını söylüyor: Birincisi İsa hakkında halihazırda bilinen film projesi, ikincisi ise Frank Sinatra biyografisi.

    Scorsese'nin yeni ortaya çıkan Sinatra filmi, henüz babasının mirasını kontrol eden Tina Sinatra'nın onayına sahip değil. Ancak yönetmenin şimdiden Leonardo DiCaprio'nun Sinatra'yı, Jennifer Lawrence'ın ise Sinatra'nın ikinci eşi aktris Ava Gardner'ı canlandırması için anlaştığı bildiriliyor.

    Sinatra'nın Tina'nın annesi Nancy Barbato ile olan evliliğini bozan kişi Gardner'dı. Başrollerinde dünyanın en büyük iki film yıldızının yer aldığı film, büyük stüdyoların ve yayıncıların ilgisini çekiyor. 215 milyon dolarlık "Flower Moon"u finanse eden Apple, Scorsese ile çalışmaya devam etmeyi istese de Sony'nin bu projeyi kapma konusunda öncü olduğu söyleniyor.

    Daha önce Scorsese'nin sıradaki filmi olacağı belirtilen ve Dolunay Katilleri'nin yazarı David Grann'in aynı adlı kitabından uyarlanacak olan "The Wager" filminin başrolünü de Leonardo DiCaprio'nun oynayacağı yönetmen tarafından doğrulanmıştı. Hangi projeye öncelik vereceği ise henüz net değil.

    Buna ek olarak, Scorsese'nin bu yılın sonlarında İsrail, İtalya ve Mısır'da çekilmesi planlanan İsa filmi için, "Silence" filminde başrolü üstlenen Andrew Garfield ile yeniden bir araya gelmek istediği belirtiliyor. Ancak 40 yaşındaki aktörün İsa'yı mı yoksa öğrencilerden birini mi oynayacağı belli değil. Proje için Miles Teller'ın da adı geçiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top