Hesabım
    Richard Linklater'ın Glen Powell Başrollü "Hit Man" Filminden İlk Fragman!

    Glen Powell, filmin senaryosunu gazetede gördüğü gerçek bir haberden yola çıkan Richard Linklater ile birlikte yazdı

    Netflix, Richard Linklater'ın yönettiği, başrolünde Glen Powell'ın yer aldığı gerilim-komedi filmi “Hit Man”in tam uzunluktaki fragmanını yayınladı.

    Gerçek bir suç makalesine dayanan hikaye, New Orleans polisi için gizli bir tetikçi kılığına giren yumuşak huylu bir psikoloji profesörünü (Powell) konu alıyor.

    Tacizci erkek arkadaşından kaçmaya çalışan çaresiz bir kadına (Adria Arjona) yardım etmek için protokolü çiğnediğinde, karakter kendisini sahte kişiliklerinden biri haline gelirken bulur; kadına aşık olur ve kendisi de bir suçluya dönüşmeye başlar.

    Oyuncu kadrosunda Austin Amelio, Retta, Sanjay Rao, Molly Bernard ve Evan Holtzman gibi isimlerin de yer aldığı "Hit Man" dünya prömiyerini yarışma dışı olarak Venedik Film Festivali'nde yaptı ve gösterildiği Sonbahar festivallerinden son derece olumlu eleştiriler aldı. Film şu anda devam eden İstanbul Film Festivali'nin de seçkisinde yer alıyor.

    Filmin yapımcılığını Mike Blizzard, Linklater, Powell, Jason Bateman ve Michael Costigan üstleniyor. Linklater senaryoyu Skip Hollandsworth'un kaleme aldığı makaleden Glen Powell ile birlikte uyarladı.

    "Hit Man" 7 Haziran'da Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top