Hesabım
    "Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık" 10 Mayıs'ta Sinemalarda!

    Maymunlar Cehennemi efsanesi, son üçlemenin yıllar sonrasında geçen bir macerayla geri dönüyor.

    Maymunlar Cehennemi serisinin yeni filmi "Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık" 10 Mayıs'ta sinema salonlarında yerini almaya hazırlanıyor.

    2017 yapımı "Maymunlar Cehennemi: Savaş"ın yıllar sonrasında geçen "Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık" Sezar'ın saltanatından sonra gelecek nesilleri konu alıyor.

    Sezar'ın halkını bir vahaya getirdiği zamandan bu yana çok sayıda maymun topluluğu büyümüştür ve aynı zamanda insanlar vahşi bir varoluşa indirgenmiştir. O zamandan bu yana bazı gruplar Sezar'ın adını hiç duymamışken, diğerleri onun gelişen imparatorluklar kurma öğretisini çarpıtır.

    Bu ortamda, bir maymun lider, insan teknolojisinden arta kalanları bulma çabasıyla diğer grupları köleleştirmeye başlar. Klanının ele geçirilmesini izleyen başka bir maymun ise arayışının anahtarı olan genç bir insan kadınla birlikte özgürlüğü bulmak için bir yolculuğa çıkar. Ancak onun da kendi planları vardır.

    Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon, Travis Jeffery, Lydia Peckham, Neil Sandilands, William H. Macy, Eka Darville, Sara Wiseman ve Dichen Lachman gibi isimlerin rol aldığı filmde yönetmen koltuğuna "The Maze Runner" üçlemesiyle tanınan Wes Ball oturdu.

    "Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık" 10 Mayıs'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top