Hesabım
    "Rosemary’s Baby" Filminin Öncesini Anlatan "Apartment 7A" İçin Tarih Belirlendi

    Julia Garner liderliğindeki gerilim filmi, Rosemary meşhur apartmana taşınmadan önce yaşananları anlatacak.

    Paramount

    Paramount Pictures'ın psikolojik gerilim filmi "Apartment 7A", Roman Polanski'nin 1968 tarihli ünlü korku filmi "Rosemary's Baby"nin öncesinde geçen olayları anlatacak. Film, önümüzdeki Ekim ayının sonunda yani Cadılar Bayramı döneminde Paramount+'ta yayınlanacak.

    Çekimleri 2022'nin ortalarında tamamlanan filmin prodüksiyon sürecinin sorunlu geçtiği ve 2023'ün Nisan ve Mayıs aylarında yeniden çekimlerin yapıldığı biliniyor. Yönetmen koltuğunda Natalie Erika James (Relic) oturuyor.

    1965 yılında New York'ta geçen film, yıkıcı bir sakatlık geçiren genç bir dansçının mücadelesini ve Rosemary'nin taşınmasından önce apartmanda yaşananları konu alıyor.

    Tuhaf ama iyi bağlantıları olan yaşlı bir çift, bu genç dansçıya şöhret şansı vaat ettiğinde, kendisini karanlık güçlerin tuzağına düşmüş halde bulur. Bu karakterin "Rosemary's Baby" filminin başında ölen Terry Gionoffrio karakteri olduğu bildiriliyor.

    Julia Garner, Dianne Wiest, Kevin McNally, Jim Sturgess, Maril Siu, Rosy McEwen, Amy Leeson ve Scott Hume gibi isimlerin rol aldığı filmde McNally ve Leeson, orijinal filmdeki Roman Castevet'i ve Rosemary Woodhouse'u canlandırıyor.

    Natalie Erika James senaryoyu Christian White ve Skylar James'le birlikte yazdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top