Hesabım
    "Deadpool & Wolverine" İçin Sürprizli Ek Çekimler Yapılıyor

    "Deadpool & Wolverine" 26 Temmuz'da sinemalarda!

    Marvel Studios

    Ek çekimler yapılması ya da bazı sahnelerin, ana çekimler tamamlandıktan sonra yeniden çekilmesi artık Marvel Studios filmleri için alıştığımız bir gelenek haline geldi. Daniel Ritchman'ın (CBM aracılığıyla) bildirdiğine göre önümüzdeki yazın en çok beklenen filmi "Deadpool & Wolverine" için de aynı şey geçerli gibi görünüyor.

    Yeniden çekimlerin Mayıs ayına kadar sürmesi bekleniyor ve filmdeki cameo ve sürprizlerin çoğunun bu dönemde çekilmesi bekleniyor.

    Marvel Studios'un diğer bir önemli filmi "Captain America: Brave New World" bu yaz yeniden çekimlerinde bazı büyük revizyonlardan geçerken, "Deadpool ve Wolverine"de böyle bir sorun yaşanmıyor.

    Filmde karşımıza çıkacak sürpriz isimlere gelirsek, şu ana kadar Jennifer Garner'ın Elektra olarak geri dönüşü dışında kimse onaylanmadı ancak Wesley Snipes, James Marsden, Famke Janssen, Patrick Stewart, Ian McKellen, Dafne Keen, Channing Tatum, Blake Lively ve hatta Taylor Swift'in bile filme dahil olduğuna dair söylentiler ortaya çıktı.

    "Deadpool 3"te Karşımıza Çıkabilecek 10 Marvel Karakteri

    Bunların ne kadarının gerçek olduğunu görmek için filmin 26 Temmuz'da vizyona girmesini beklememiz gerekiyor.

    Shawn Levy'nin yönettiği "Deadpool & Wolverine"de Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ve Matthew Macfadyen rol alıyor. Senaryoyu Reynolds, Levy, Rhett Reese, Paul Wernick ve Zeb Wells yazdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top