Hesabım
    Andrew Garfield ve Claire Foy'dan Yeni Proje: The Magic Faraway Tree

    2017 yapımı "Breathe" filminde başrolleri paylaşan ikili, "The Magic Faraway Tree" için yeniden bir araya geliyor.

    .

    Daha önce Andy Serkis'in yönettiği romantik dram “Breathe” filminde birlikte rol alan Andrew Garfield ve Claire Foy, Enid Blyton'ın klasik çocuk romanı “The Magic Faraway Tree”nin yeni film uyarlamasına öncülük edecek.

    Film, Polly (Foy) ve Tim (Garfield) ile çocukları Beth, Joe ve Fran'den oluşan modern bir ailenin, İngiltere'nin kırsalına taşınmak zorunda kalmasını konu alacak.

    Kitaplar, en üstteki dalları bulutlara uzanan, gövdesi ise oyulmuş evleri içine alacak kadar geniş devasa bir büyülü ağacın yer aldığı büyülü bir ormanda geçiyor. Çocuklar, buranın sakinleriyle arkadaş olur ve ağacın tepesinden ulaşılabilen büyülü diyarlarda maceralar yaşar.

    Çekimleri önümüzdeki ay başlayacak olan projeyi Neal Street Productions, Elysian Film Group ve Ashland Hill Media Finance destekliyor. Oyuncu seçmeleri halihazırda devam ediyor.

    Filmin senaryosunu "Wonka" ve "Paddington 2" filmlerinin senaristi Simon Farnaby kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ben Gregor oturacak. Pippa Harris, Nicolas Brown, Danny Perkins ve Jane Hooks yapımcılığı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top