Hesabım
    Vin Diesel "Riddick: Furya" ile Geri Dönüyor!

    Riddick serisinin dördüncü filminin çekimleri Ağustos'ta başlayacak.

    .

    "Riddick" serisinin dördüncü filmi yolda! Vin Diesel'in Riddick rolüyle geri döneceği "Riddick: Furya" adlı yeni filmin çekimlerinin 26 Ağustos'ta başlayacağı Deadline tarafından duyuruldu.

    Vin Diesel ile yazar ve yönetmen David Twohy'i yeniden bir araya getirecek olan filmin çekimleri Almanya, İspanya ve Birleşik Krallık'ta gerçekleşecek. Film, "Pitch Black" (2000), "The Chronicles of Riddick" (2004) ve "Riddick" (2013) filmlerindeki olayların doğrudan devamı olacak.

    Diesel, galaksideki her ödül avcısının aradığı, tehlikeli kaçak bir mahkum olan anti-kahraman Richard B. Riddick rolünü yeniden canlandıracak. Bu filmde, sonunda zar zor hatırladığı ve harabeye dönmesinden korktuğu kendi dünyasına geri döner.

    Ancak orada diğer Furyalıların yeni bir canavara karşı varlıkları için savaştığını görür. Ve bu Furyalılardan bazıları Riddick'e hayal edebileceğinden çok daha fazla benzemektedir.

    Projenin yapımcılığını Diesel, Samantha Vincent, Thorsten Schumacher, Joe Neurauter ve Lars Sylvest yapımcılığını üstlenecek. Filmin dünya çapındaki ön satışlarının tamamlandığı ve sete çıkmaya hazır olduğu bildiriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top