Hesabım
    Nicolas Cage, Genç İsa'yı Konu Alan Korku Filminde Rol Alacak

    İsa'nın çocukluğuna odaklanan karanlık hikaye "The Carpenter's Son"da başrollerini Nicolas Cage, Noah Jupe ve FKA Twigs paylaşıyor.

    .

    Nicolas Cage, FKA Twigs, Noah Jupe ve Souheila Yacoub, Mısırlı-Amerikalı film yapımcısı Lotfy Nathan'ın (Harka) genç İsa'ya odaklanan korku filmi "The Carpenter's Son"da rol almaya hazırlanıyor.

    Karanlık hikaye, Roma İmpatorluğu'nda, Mısır'da saklanan bir aileyi konu alıyor. Sadece "Oğlan" (The Boy) olarak bilinen oğul (Jupe), başka bir gizemli çocuk tarafından şüpheye sürüklenir ve koruyucusu Marangoz'a (Cage) karşı isyan ederek, doğuştan gelen güçleri ve kavrayışının ötesinde bir kaderi açığa çıkarır.

    Kendi gücünü kullandıkça "Oğlan" ve ailesi, doğal ve ilahi dehşetin hedefi haline gelir. Çalışmanın, İsa'nın çocukluğunu anlatan ve M.S. 2'ye kadar uzanan ve doğruluğu kabul edilmeyen, Thomas'ın Bebeklik İncili'nden ilham aldığı bildiriliyor.

    Yaklaşan “The Crow” yeniden çevriminde görülecek olan FKA twigs, “Anne” rolünü üstlenecek. Cage, son olarak yeni çıkan “Arcadian”da rol aldı ve kısa süre sonra “The Surfer”la Cannes'da olacak. Jupe Apple dizisi "Franklin"den çıkıyor ve Yacoub en son "Dune: Part Two"da rol aldı.

    Cinenovo ve Spacemaker destekli projenin yapımcılığını Cage, Julie Viez, Alex Hughes ve Riccardo Maddalosso üstleniyor. Filmin bu yaz çekilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top