Hesabım
    Paul Thomas Anderson Filmi "Licorice Pizza"dan İlk Fragman!

    Licorice Pizza, yılın en çok beklenen filmlerinden biri!

    1970'li yılların San Fernando Vadisi'ne götüren Licorice Pizza'dan ilk fragman resmi olarak paylaşıldı. Başarılı yönetmen Paul Thomas Anderson'ın imzasının bulunduğu Licorice Pizza, bir yetişkinliğe geçiş filmi olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Licorice Pizza'nın fragmanını David Bowie'nin Life on Mars şarkısıyla açıyoruz. Başrolünde ise Phillip Seymour Hoffman'ın oğlu Cooper Hoffman ve Alana Haim'in olduğunu görüyoruz. Cooper Hoffman, Jon Peters'a hayat veriyor. Peters, lise hayatını oyunculuk ile düzeltmeye çalışan bir gençtir. 1970'li yılların San Fernando'suna gideceğimiz Licorice Pizza, bünyesinde yıldız oyuncuları barındırıyor.

    Cooper Hoffman ve Alana Haim'in yanı sıra Bradley CooperBenny Safdie, Nate Mann, Skyler Gisondo, Mary Elizabeth Ellis, Destry Allyn Spielberg ve Sean Penn'i filmde izleme fırsatı yakalayacağız. Paul Thomas Anderson, “Hard Eight”, “Boogie Nights”, “Magnolia”, “Punch-Drunk Love”, “There Will Be Blood”, “The Master”, “Inherent Vice” ve “Phantom Thread"in ardından farklı bir alanda film çekmiş gibi görünüyor. Licorice Pizza'nın da Oscar adaylığı alması bekleniyor.

    Paul Thomas Anderson'ın 9. uzun metraj filmi Licorice Pizza, 25 Aralık tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top