Hesabım
    Noel Filmi Pups Alone'dan Fragman!

    Aile filmi Pups Alone'un ilk fragmanı yayında

    Yıldızlar, yeni ve iddialı bir Noel filmi için bir araya geldi. Saban Films ve Paramount, Pups Alone'un ilk fragmanını yayınladı. Dolph Lundgren'in başrolde olduğu filmde seslendirme yapan muhteşem bir oyuncu kadrosuyla konuşan sevimli köpeklerimiz var. Film, Evde Tek Başına serisine benzerliğiyle de dikkat çekiyor.  

    Bay Lundgren bir tatil tulumu içinde, operasyonun beynini oynuyor. Daha sonra Dolph, Noel Baba kılığına girerek, kötü ekip arkadaşlarına planlarını açıklıyor ve macera başlıyor. Yıldızlarla dolu filmde Jerry O'Connell, Jennifer Love Hewitt, Rob Schneider, Dolph Lundgren, Tyler Hollinger, Isadora Swann, Nicholas Turturro, Eric Roberts, Danny TrejoKeith David ve Malcolm McDowell'ın sesleri yer alıyor!

    Resmi özete göre; "Komik ve bol köpekli tatil eğlencelerine hazır olun! Herkes şirket kayak gezisine çıkarken, kıskanç bir mucit, iş arkadaşının evine girip çok gizli yeni eserini çalması için iki hırsız tutar. Evi korumak ve Noel'i kurtarmak için hileler ve tuzaklar kuran yaramaz yavru köpekler de işin içine girer. Bu kahkaha dolu komedide Dolph Lundgren başrolde ve Jennifer Love Hewitt, Jerry O'Connell, Danny Trejo ve Rob Schneider'in sesleri yer alıyor."

    Dolph Lundgren'i kötü adam olarak izlemek, Rocky'den yıllar sonra büyük bir keyif olacak. Evde Tek Başına tarzını özleyenler de ziyadesiyle mutlu olacak. Pups Alone, 19 Kasım'da sınırlı sayıda salonda gösterime girecek. 23 Kasım tarihinde ise dijitalde, isteğe bağlı izleme seçenekleriyle ve DVD olarak piyasaya sürülecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top