Hesabım
    Joseph McCarthy Biyografisine Yıldızlar Topluluğu

    Filmin başrol oyuncuları belli oldu

    AP

    Yönetmen Václav Marhoul (The Painted Bird), iki kez Oscar adayı olan Michael Shannon'ı (Nocturnal Animals) geçen yıl ilk kez duyurulan biyografik filmde tartışmalı ABD Senatörü Joseph McCarthy'yi canlandırması için seçti. Emmy adayı Emilia Clarke (Game of Thrones), Dane DeHaan (The Place Beyond the Pines) ve Scoot McNairy (C'mon C'mon) Shannon'la birlikte rol alacak.

    Clarke, McCarthy'nin politik açıdan hırslı eşi Jean Kerr'i oynayacak. DeHaan, onun acımasız genç avukatı Roy Cohn olacak. Filmin 2022 sonbaharında Prag ve ABD'de prodüksiyona geçmesi planlanıyor. Orijinal senaryoyu Tom O'Connor (The Hitman's Bodyguard serisi) yazdı. Filmin yapımcılığını O'Connor ile birlikte Zach Studin üstleniyor. 

    HanWay Films, filmin uluslararası satışlarını ve dağıtımını üstlenecek ve Amerikan Film Pazarı'nda satışa başlayacak. CAA Media Finance, ABD satışını denetleyecek. Marhoul, daha önce Venedik Film Festivali'nde The Painted Bird adlı drama filmiyle yarışmada yer aldı. Bölüm başkanları arasında görüntü yönetmeni Vladimír Smutný (The Painted Bird, Kolja) ve Emmy ödüllü yapım tasarımcısı Ján Vlasák (The Painted Bird) bulunuyor.

    HanWay Films'ten Gabrielle Stewart ayrıca şunları kaydetti: “Şu anda dünya çapında kendi McCarthy'leriyle uğraşan birçok ülke var ve demir perdenin arkasında büyüyen bir yönetmenin, McCarthy'nin üzerindeki perdeyi kaldırmayı istemesi şaşırtıcı değil. Gerçek hikayeler kurgudan daha tuhaftır ve Tom O'Connor'ın senaryosu zekice araştırılmış, hem şoke edici, hem de eğlendirici olsa da, kötü karakterleri gerçek insani karmaşıklıkla ele alıyor." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top