Hesabım
    Bobby Roth, İlk Türk Süper Kahraman Evreni İçin Türkiye'de Geldi

    Türkiye'de geçen bir süper kahraman evreni yaratılacak.

    Agents of Shield, Prison Break, Lost ve Criminal Minds gibi dünyaca ünlü dizilerin yönetmen koltuğuna oturan Bobby Roth, yeni bir proje için Türkiye'de bulunuyor. Açıklamalara göre Roth, ilk Türk süper kahraman evrenini yaratmak üzere Türkiye'ye geldi. Projenin yapımcıları arasında ise Bülent Turgut, Raif İnan ve Erdal Bozkuş bulunuyor.

    Bobby Roth, yapımcılar Bülent Turgut, Raif İnan ve Erdal Bozkuş ile bir yemekte bir araya geldi. Roth, Türk süper kahraman projesinde yer alabilmek için birçok işi reddettiğini belirtti. Yönetmenin söylediklerine göre yıl boyunca kendisine 12 film ve 7 dizi teklifi gelmişti. Bobby Roth, süper kahraman projesi için İstanbul, Bodrum, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve Kapadokya şehirlerini ziyaret edecek ve mekan seçimi yapacak.

    T-World Entertainment çatısı altında hayata geçirilecek olan projenin adı henüz belli değil. Ama projenin hazırlıklarına 5 yıldır devam edildiği bilinenler arasında yer alıyor. T-World Evreni, 1200 yıllık mitolojik dünyayı odağına alacak. Süper kahramanlar bu dünyada, çevre sorunları, savaşlar, salgın hastalıklar gibi felaketlerle yıkıma doğru giden insanlık ile birlikte yeni bir gelecek inşa etmeyi hedefleyecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top