Hesabım
    Sandra Bullock Başrollü "The Unforgivable"dan İlk Fragman!

    The Unforgivable, Netflix'te izleyici karşısına çıkacak.

    Yıldız oyuncu Sandra Bullock'un başrolünde yer aldığı Netflix filmi The Unforgivable'dan ilk resmi fragman paylaşıldı. Netflix, fragmanı "Kimse geçmişinden uzaklaşamaz." sözleriyle sosyal medya üzerinden yayınladı. The Unforgivable'ın yönetmenliğini Nora Fingscheidt üstleniyor.

    The Unforgivable'da Sandra Bullock'un intikam peşine düşeceği bilinenler arasında yer alıyor. Film, İngiliz yapımı diziden uyarlanarak Netflix ekranlarına geliyor. Orijinal dizi, 2009 yılında Unforgiven adıyla yayınlanmıştı. Başrolünde ise Suranne Jones yer alıyordu. Şimdi ise Jones'un yerini Bullock alıyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Ruth Slater, iki polis memurunu öldürülmesinden hüküm giyen bir kadındır. 15 yıl hapishanede kalan Ruth, tahliye edilmesinin ardından kardeşinin yanına gider. Ruht, kardeşi ile birlikte kendisine yeni bir hayat kurmak ister. Ancak öldürdüğü iki polisin akrabalarının şiddetine maruz kalan Ruth, kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

    The Unforgivable'ın oyuncu kadrosunda Sandra Bullock'un yanı sıra Viola DavisVincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Aisling Franciosi, Rob Morgan, Richard Thomas, Linda Emond ve Emma Nelson yer alıyor. Senaryoda Peter Craig, Hillary Seitz ve Courtenay Miles'ın imzası bulunuyor. Yapımın orijinal senaristi ise Sally Wainwright olarak tanınıyor.

    The Unforgivable, 24 Kasım tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top