Hesabım
    Dolph Lundgren Aksiyonu 'Castle Falls'tan Fragman

    Lundgren, aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturuyor

    Studios, Castle Falls'un ilk fragmanını ve posterini yayınladı ve yakında çıkacak olan aksiyon dolu gerilim filmine özel bir bakış sundu. Aksiyon yıldızlarını bir araya getiren film Andrew Knauer (The Last Stand) tarafından yazıldı ve 3 milyon dolar aramak zorunda olan bir grup rakip çetenin etrafında dönen filmi, aynı zamanda başrolde yer alan Dolph Lundgren (Rocky IV) yönetti.

    Castle Heights Hastanesi'nde yıkım planlanıyor. Dinamit dolu bir hastanede, parayı bulmak için sadece iki saatleri var. Castle Falls, 3 Aralık'ta sinemalarda ve online olarak satışa sunulacak. Filmde ayrıca, yıkım grubunun bir parçası olarak çalışan eski bir savaşçı Mike'ı canlandıran Scott Adkins (Undisputed, Accident Man) rol alıyor.

    Bu arada Lundgren, kızının kanser tedavisi için her şeyi yapmaya hazır bir hapishane gardiyanı olan Ericson'u oynuyor. İki oyuncunun yeniden bir araya geldiğiklerini görmekten büyük keyif alacaklar. Ekranı en son 2012'de Expendables 2 ve Universal Soldier: Day of Reckoning'de ve yine 2013'te Legendary: Tomb of the Dragon'da birlikte oynadıkları zaman paylaşmışlardı.

    İkili, geçen hafta duyurulan bir projede, True Blood oyuncusu Ryan Kwanten ile birlikte oynamak için, başka bir aksiyon filminde araya gelecekler. Lundgren, son olarak Cehennem Melekleri 4'ün çekimleriyle meşguldü. Adkins ise, John Wick: Bölüm 4'ün setinde yer aldı ve prodüksiyonu tamamlamak üzere.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top