Hesabım
    Lady Gaga'dan House of Gucci Filmine Dair İtiraflar

    Lady Gaga, House of Gucci filmindeki rolüne dair açıklamalarda bulundu

    Lady Gaga, Vogue dergisine verdiği röportajda merakla beklenen House of Gucci filmindeki rolü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ridley Scott'ın gerçek olaylara dayanan suç dramasında, İtalyan moda devi Maurizio Gucci'yi öldürten Patrizia Reggiani karakterini canladıran Lady Gaga, kimsenin, hatta Patrizia Reggiani'nin kendisinin bile, bu karaktere nasıl hayat vereceğini söylemesine izin vermediğini açıkladı. 

    Lady Gaga, çocukken hep bir savaş muhabiri olmayı hayal ettiğini ve bu hayalini Patrizia karakterini nasıl canlandıracağı konusunda bir yol gösterici olarak kullandığını söyledi. Patrizia Reggiani, bir İtalyan gazetesine verdiği röportajda filmde kendisini ilk filmi A Star is Born ile Oscar kazanan Lady Gaga oynayacağı için memnun olduğunu, ancak film ve karakter için kendisine danışılmadığı için kızdığını belirtmişti. Lady Gaga ise karaktere ve hikayeye adil bir şekilde yaklaşmasının en iyi yolunun, filmin satır aralarındaki detayları meraklı bir gazeteci bakış açısı ile açığa çıkarmak istediğini söyledi.

    Patricia'nın karakterine bürünebilmek için onun lükse olan tutkusunu günlük hayatına taşıyan Lady Gaga, ayrıca metot oyunculuğu yöntemini benimseyerek dokuz ay boyunca karakterin yoğun İtalyan aksanı ile konuşmuş. Karakter üzerinde üç yıldır çalıştığını ve tam bir buçuk yıldır Patricia olarak yaşadığını açıklayan Lady Gaga, kendi imzası olan sarı saçlarını Patricia'nınkiler gibi kahverengiye boymasıyla Patricia'ya dönüşümünün hem ruhsal hem de fiziksel olarak tamamlandığını belirtti. 

    26 Kasım'da vizyona girecek filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Salma Hayek, Adam Driver, Jared Leto ve Al Pacino gibi usta isimler yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top