Hesabım
    Ariana Grande ve Cynthia Erivo, ‘Wicked’ Müzikalinde Yer Alacak

    Ödüllü Broadway müzikali, sinemaya uyarlanıyor

    Mega

    Ariana Grande ve Cynthia Erivo, Universal'dan gelen, Jon M. Chu'nun yönettiği, Broadway müzikali Wicked'in uzun metrajlı uyarlamasında yer aldıklarını Instagram hesaplarında duyurdular. Erivo; Elphaba'yı, Grande ise Glinda'yı oynayacak. İkili, projeyi Instagram'larında duyurmak için bir araya geldi ve birbirlerini etiketleyerek paylaşımda bulundular.

    Wicked filmi şu anda geliştirme aşamasında ve prodüksiyonu İngiltere'de 2022 yazında başlayacak. Film, Marc Platt tarafından, Universal merkezli Marc Platt Productions aracılığıyla üretiliyor. Prodüksiyondan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Erik Baiers ve Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Lexi Barta, projeyi Universal adına denetleyecek. Wicked, 18. yılında hala Broadway'in en sevilen gösterilerinden.

    Erivo, Grammy, Emmy ve Tony ödüllü aktris, şarkıcı ve yapımcı olmanın yanı sıra Oscar, Altın Küre ve SAG adayı. West End ve Broadway'de The Color Purple'da büyük ses getirdi. Yakın zamanda National Geographic'in antoloji dizisi Genius: Aretha'da Aretha Franklin'i canlandırdığı için Emmy'ye aday gösterildi. Erivo'nun ilk albümü "Ch. 1 Vs. 1", yakın zamanda Verve/Universal Music Group tarafından satışa çıkarıldı.

    Grammy ödüllü Grande, 1964'teki Beatles'tan bu yana Billboard Hot 100 listesinde ilk üç sırayı almayı başaran ilk sanatçı oldu. Geçen yıl, beş single'ı listelerde 1 numaradan çıkış yapan ilk ve tek sanatçı oldu. 28 yaşına geldiğinde, tamamı platin olan ve dünya çapında 98 milyar dinlenmeyi aşan altı albüm çıkardı. Spotify'ın son on yılın en çok dinlenen kadın sanatçısı unvanı da elinde bulunuyor. NBC'nin The Voice yarışmasında koçluk yapıyor ve Netflix için Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence'ın karşısında yer aldığı Adam McKay filmi Don't Look Up'ta rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top