Hesabım
    Willem Dafoe, Emily Watson ve Finn Wolfhard ''The Legend of Ochi''de Bir Araya Geliyor

    Willem Dafoe, Emily Watson ve Finn Wolfhard, Isaiah Saxon’ın ilk uzun metraj filmi ''The Legend of Ochi''nin kadrosuna katıldı.

    Daha önce Björk, Panda Bear, Dirty Projectors ve Kanye West ile çalışan ünlü klip yönetmeni Isaiah Saxon ilk uzun metraj filmi ''The Legend of Ochi''yi yönetmeye hazırlanıyor. Film, evden kaçan küçük bir kızın, Ochi adındaki gizemli bir hayvan türü ile iletişim kurmayı öğrenmesini anlatıyor. Saxon'un kendi yarattığı orijinal hikaye evrenini ve karakterlerini anlatacak olan animasyon filmin yapımcılığını A24 üstleniyor. 

    Filmin ana karakterini, son olarak Tom Hanks'li News of the World filminde izlediğimiz Helena Zengel seslendirecek. Filmin kadrosunda deneyimli oyuncular Willem Dafoe ve Emily Watson da yer alacak. Yakın zamanda The French Dispatch ve The Card Counter'da oynayan Willem Dafoe'nin kariyerinde The Lighthouse ve At Eternity's Gate gibi filmler öne çıkıyor. 

    Breaking the Waves, The Boxer, Hilary and Jackie, The Book Thief gibi yapımlardaki performansıyla dikkat çeken Emily Watson ise son olarak ChernobylThe Third Day ve Too Close dizileriyle adından söz ettirmişti. The Legend of Ochi, ayrıca, Stranger Things ile tanıdığımız ve yakın zamanda Ghostbusters: Afterlife ile seyirci karşısına çıkacak olan Finn Wolfhard'ı da kadrosuna kattı. 

    Filmin orijinal müziklerini Dirty Projectors''ın kurucusu Dave Longstreth besteleyecek. Longstreth ve Isaiah Saxon, Saxon'un kurucu ortağı olduğu Encylopedia Pictura adlı animasyon stüdyosunda da birlikte çalışıyorlar.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top