Hesabım
    Maradona'lı ''The Hand of God'' Filminden Altyazılı Fragman!

    Akademi Ödülleri'nde İtalya'yı temsil edecek olan Paolo Sorrentino filmi ''The Hand of God''ın altyazılı fragmanı yayınlandı.

    İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino'nun merakla beklenen filmi ''The Hand of God''ın altyazılı fragmanı paylaşıldı. Fabietto adındaki bir gencin büyüme hikayesini anlatan film, adını ''Tanrı'nın Eli'' lakabıyla tanınan ünlü futbolcu Diego Maradona'dan alıyor. Pablo Sorrentino'nun memleketi Napoli'de, 1980'li yıllarda geçen film, yönetmenin kendi hayatından izler taşıyor.

    Fabietto'nun, Maradona'nın hayatına girmesiyle başlayan öyküsü, yaşadığı aile trajedesinin ardından değişiyor. Kendisini, yönetmenliğe giden bir yolda bulan Fabietto karakterini, genç oyuncu Flippo Scotti canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda, Sorrentino'nun Oscar ödüllü filmi The Great Beauty'de de birlikte çalıştığı Toni Servillo'nun yanı sıra Teresa Saponangelo, Renato Carpentieri, Luisa RanieriMassimiliano Gallo gibi isimler bulunuyor.

    94. Akademi Ödülleri'nin, En İyi Uluslararası Film kategorisinde İtalya'yı temsil edecek olan The Hand of God, dünya prömiyerini 78. Venedik Film Festivali'nde yapmış ve Venedik'ten, Jüri Özel Ödülü ile En İyi Film ve En İyi Kadın Oyuncu dallarında Pasinetti ödüllerini alarak dönmüştü. Filmin başrolü, Flippo Scotti de En İyi Genç Oyuncu dalında verilen Marcello Mastroianni ödülüne layık görülmüştü. 

    The Hand of God, 15 Aralık'tan itibaren Netflix'ten izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top