Hesabım
    Tom Holland Spider-Man'i Bırakmıyor!

    Tom Holland'ın, Marvel'daki yolculuğu yeni bir Spider-Man üçlemesiyle devam edecek.

    17 Aralık'ta vizyona girecek Spider-Man: No Way Home, Tom Holland'lı Spider-Man serisinin üçüncü ve son filmi. Ancak son açıklamalar gösteriyor ki bu film, Spider-Man: Homecoming ile başlayan ve Spider-Man: Far From Home ile devam eden üçlemeyi sonlandıracak olsa da Tom Holland'ın Spider-Man serüveni devam edecek. 

    Sony Pictures yapımcısı Amy Pascal'ın Fandango'ya verdiği röportajda açıkladığı üzere, Marvel Sinematik Evreni'nde yer alacak yeni Spider-Man üçlemesinin başrolünde de Tom Holland yer alacak. Sony ve Marvel, bu yeni üçlemede de birlikte çalışacak. Marvel'ın diğer kahramanlarının hakları Disney'de, fakat Spider-Man'in hakları 1998 yılında Sony tarafından satın alınmıştı. 2015 yılında Marvel ve Sony arasında yapılna bir anlaşma sayesinde, Spider-Man de Marvel Sinematik Evreni'nde yer alma hakkına kavuştu. 

    "Bu Marvel ile yapacağımız son film değil. Bu son Spider-Man filmi de değil. Bunu bir üçleme olarak düşünüyoruz, şu anda ise sıradaki üçleme için hazırlanıyoruz." açıklamasını yapan Amy Pascal, yeni filmlerin farklı bir hikaye etrafında gelişecek bir üçleme olacağını vurguladı. Buna göre Spider-Man: No Way Home şu ana kadar izlediğimiz seriye hikayesel anlamda bir nokta koyacak.

    Pascal'ın açıklamalarıyla ilgili olarak konuşan Tom Holland ''Tüm söyleyebileceğim, konuşacak çok heyecan verici şeyler olduğu. Bunların ne olduğunu ve ya ne anlama geldiğini bilmiyorum ama önümüzde inanılmaz parlak bir gelecek var gibi görünüyor ve daha önce de söylediğim gibi Örümcek Adam sonsuza dek içimde yaşayacak'' dedi.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top