Hesabım
    Tom Cruise, ''Görevimiz Tehlike 8'' İçin Sınırları Zorladı!

    Setten gelen fotoğraflar, Tom Cruise'un yine tehlikeye meydan okuduğunu gösteriyor.

    Filmlerinde dublör kullanmamasıyla bilinen 59 yaşındaki aktör Tom CruiseGörevimiz Tehlike 8 için yine sınırları zorladı. Filmin setinden, İngiltere'de devam eden çekimler sırasında, Tom Cruise'un havada gitmekte olan bir uçağın kanadına çıktığını gösteren görüntüler paylaşıldı. Bu tehlikeli sahnenin çekimi sırasında uçağın 600 metre yükseklikte olduğu belirtildi.

    Görevimiz Tehlike serisinin sekizinci filmi Christopher McQuarrie tarafından yazıldı ve yönetiliyor. Tom Cruise'un yanı sıra Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley AtwellSimon Pegg gibi oyuncuların yer aldığı filmin 2023 yılında vizyona girmesi planlanıyor. 2022'de vizyona girecek olan Görevimiz Tehlike 7 ise şu anda post prodüksiyon aşamasında. Serinin yedinci filmi de Christopher McQuarrie tarafından yazıldı ve yönetildi. Görevimiz Tehlike 7'nin oyuncu kadrosunda Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Simon Pegg'in yanı sıra, Indira Varma, Rob Delaney, Mark Gatiss, Carry Elves yer alıyor.

    Seri, 1996 yılında Brian De Palma tarafından yönetilen Mission: Impossible filmi ile başlamıştı. Seyirciyle buluşan son filmi ise 2018 yapımı Mission: Impossible - Fallout olmuştu. Filmler, aksiyon sahneleriyle olduğu kadar, Tom Cruise'un bu sahnelerin çekiminde dublör kullanmamasıyla da konuşuldu. Şimdiye kadar gökdelenlerin çatılarından atlamak da dahil birbirinden tehlikeli sahnelerde bizzat kendisi oynayan Cruise, bu nedenle çeşitli sakatlıklar da yaşadı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top