Hesabım
    ''Spider-Man: Across The Spider-Verse''ten Dublajlı İlk Görüntüler!

    Spider-Man: Across The Spider-Verse filminin ilk kısmından Türkçe dublajlı ilk fragman yayınlandı.

    2018 yapımı Spider-Man: Into the Spider-Verse, animasyon stili, senaryosu, karakterleri ve mizahıyla büyük beğeni toplamış, Akademi Ödülleri'nde En İyi Uzun Metraj Animasyon Film Oscar ödülünü kazanmıştı. Farklı evrenlerde yer alan örümcek adamların yollarının kesişmesini ve kendi evreninin örümcek adamı olan genç Miles Morales'ın hikayesini anlatan filmin devamı geliyor.

    İki bölüm halinde yayınlanacak olan devam filminin ilk bölümü, 2022 yılının sonbaharında vizyona girmesi planlanan, Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One)Joaquim Dos Santos, Kemp PowersJustin K. Thompson tarafından yönetilen filmin fragmanında, Miles'ın, Gwen Stacy ile yeniden bir araya gelmesini ve birlikte yeni bir maceraya atıldıklarını görüyoruz. Film; Miles Morales'i, Gwen Stacy'i ve diğer evrenlerden gelen farklı örümcek adamları, şimdiye kadar karşılaşılmış en güçlü kötü adamla savaşmak için güçlerini birleştirmeye zorlayacak ve onları çoklu evrene taşıyacak.

    Shameik Moore ve Hailee Steinfeld, ilk filmde olduğu gibi Miles ve Gwen'i seslendirmeye devam edecekler. Ayrıca bu yeni macerada kadroya Jessica Drew/Spider-Woman karakterini seslendirmek üzere Issa Rae ve Miguel O'Hara/Spider-Man 2099 karakterini seslendirmek üzere Oscar Isaac katılıyor. İlk filmde yer alan Spider-Ham, Peni Parker, Spider-Man Noir gibi karakterlerin devam hikayesinde yer alıp almayacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak filmin yazarları ve yapımcıları Phil Lord ile Christopher Miller, filmde daha önce karşılaşmadığımız, farklı Örümcek Adam varyasyonları izleyeceğimizi ve her Örümcek Adam evreninin, farklı bir sanatçının elinden çıkmış gibi görüneceği bir animasyon tarzı ile yaratılacağını açıkladılar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top