Hesabım
    2021'in En İyi 20 Komedi Filmi

    Gelin 2021 yılının öne çıkan komedi filmlerine birlikte göz atalım!

    2021 yılını geride bırakmamıza sayılı günler kala, yıl boyunca sinemalarda ya da dijital platformlarda gösterime giren komedi filmlerinin en iyilerine bir göz atalım istedik.

    Pandeminin etkisinin yavaş yavaş azaldığı ve sinema salonlarının yeniden izleyicilerle dolmaya başladığı 2021 yılında gösterime giren komedi filmlerinde, genellikle farklı türlerin bir araya geldiği hibrit filmler öne çıkıyor. Aksiyon ve komediyi birleştiren Ryan Reynolds'lı Free Guy ile nostalji yaşatan Hayalet Avcıları: Öteki Dünya; gerilim ve komediyi birleştiren Norveç yapımı The Trip ve Rosamund Pike'lı I Care A Lot bunlardan yalnızca birkaçı.

    Yılın öne çıkan komedi filmleri arasında gişe şampiyonu olan Enkanto: Sihirli Dünya ve büyük beğeni toplayan, Netflix yapımı The Mitchels vs. The Machines gibi hem çocukları hem de yetişkinleri eğlendiren animasyon filmler de yer alıyor.

    2021'in son günlerinde Netflix'te gösterime girecek olan, başrollerinde Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence'ın yer aldığı yıldızlar geçidi filmi Don't Look Up da her ne kadar henüz yayınlanmadığı için listemizde yer almasa da yıl bitmeden izlemeyi heyecanla beklediğimiz bir komedi filmi. 

    Yılın öne çıkan yerli komedi filmi ise hiç kuşkusuz, rekor bir açılışa imza atan Aykut Enişte 2 oluyor. BKM yapımı devam filmi, gösterimdeki ilk hafta sonunda 186 bin 898 kişi tarafından izlenerek, Covid-19 pandemisinin başlangıcından bu yana gerçekleşen en iyi açılış performansına imza attı.

    Gelin 2021'in öne çıkan komedi filmlerine birlikte göz atalım...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top